Jautienos antrekotas
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių.Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus ir apkepkite česnaką.
Mėsą pagardinkite druska, pipirais, rozmarinu ir česnaku, iš visų pusių trumpai paskrudinkite antrekotą.
Kai mėsa įgauna gražią spalvą išorėje, laikas pasirūpinti jos gardumu viduje, todėl uždėkite deflektorių, ir kepkite netiesioginėje kaitroje, su termometru, kol vidinė temperatūra pasieks 50°C.
Kai jautiena baigs kepti, įvyniokite ją į foliją ir palaikykite apie 5–8 min, kad būtų sultingesnė.
Šalia rekomenduojame patiekti karamelizuotų burokėlių.
Ingredientai
brandinto jautienos antrekotodruskos ir pipirų
smulkinto rozmarino
alyvuogių aliejaus
dviejų česnako skiltelių