Tortilijos su jautiena
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.Uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles , ant jų statykite keptuvę.
Į keptuvę pilkite aliejų, suberkite kubeliais pjaustytą svogūną, apkepkite, tuomet dėkite jautieną, pagardinkite prieskoniais, apkepkite.
Dėkite kubeliais pjaustytą pomidorą, šiek tiek apkepę, nuimkite keptuvę nuo ugnies. Pakeiskite groteles į ketaus.
Kai įdaras šiek tiek pravės sudėkite sūrį ir laužytus smulkiai tortilijų traškučius dėl traškumo.
Į tortilijas dėkite įdaro ir sandariai susukite. Apkepkite po 3-4 min. iš abiejų pusių.
Skanaus.
Ingredientai
6 vnt. Tortilijų700 gr. maltos jautienos
300 gr. konservuotų raudonųjų pupelių
100 gr. fermentinio tarkuoto sūrio
1 svogūnas
2 valg. š. Alyvuogių aliejaus
1 didelis pomidoras
1 valg. š. Texas Gold prieskonių mišinio
50 gr. Tortilijų traškučių
Druska
Pipirai