I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

5 ingr.

6 val.

140°C

Brisketas su glazūra

Mėsą įtrinkite garstyčiomis ir prieskoniais.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles.
Palaukite, kol temperatūra pakils iki 140 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Dėkite brisketą ant grotelių ir kepkite 4 val. Vėliau, perkelkite jį į folijos indą, apipylkite bbq padažo ir alaus mišiniu. ir 300 ml. Indą iš viršaus užsandarinkite su folija ir kepkite dar 2 val.
Išimkite iš kepsninės ir valandą laikykite uždengtą, galite pridengti rankšluoščiu.
Viską pjaustome prieš skaidulą 1 cm. riekelėmis, perkeliam į kitą indą ir apipilame susikaupusiu padažu.
Išbandykit, ypač pradedantieji, tai saugiausias brisketo gaminimo variantas !
Skanaus.

Ingredientai

2,3 kg Feel the Beef brisketas
Texas Beef rub prieskoniai
Poppamies garstyčios
200 ml. Sweet liquorice BBQ padažas
300 ml. alaus