I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

15 ingr.

30 min.

180 °C

Vištiena su perliniu kuskusu

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Vištieną porą valandų prieš gaminimą pamarinuokite su alyvuogių aliejumi ir prieskoniais. Paprikas apdeginkite tiesiai ant žarijų, susukite į foliją, ir po 15 minučių nulupkite, išvalykite sėklas ir sumalkite smulkintuvu. Vištieną apkepkite ant grotelių.
Į kepsninę statykite gilią ketaus keptuvę ir gerai įkaitinkite. Ištirpinkite sviestą, suberkite smulkintą česnaką, supilkite paprikų masę, Poppamies padažą, pagardinkite druska, pipirais, cukrumi (ragaujant), kokosų kremu ir viską gerai išmaišykite. Sudėkite vištienos kepsnius ir patroškinkite apie 10 min. Ant viršaus pabarstykite tarkuoto parmezano, pagardinkite šviežiais, kapotais žalumynais, pašlakstykite žaliosios citrinos sultimis ir patiekite su virtu perliniu kuskusu.
Skanaus

Ingredientai

4 gabalėlių vištienos filė be vidinės filė
Alyvuogių aliejaus
Vištienos prieskonių mišinio „Tasty Chicken Rub“
3 vnt. raudonųjų paprikų
1 skiltelės česnako
Gabalėlio sviesto
1 a. š. Poppamies „Roasted Garlic“ padažo
150 ml. kokosų kremo (galima naudoti grietinėlę)
Druskos
Pipirų
Rudojo cukraus
Parmezano
Šviežių žalumynų
Perlinio kuskuso
1 vnt. žaliosios citrinos