Vištienos blauzdelės su šonine
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 130 laipsnių.Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Vištienos blauzdeles įtrinkite prieskoniais ir apsukite šoninės juostelėmis. Kepkite apie valandą laiko aptepdami iš visų šonų glazūra. Likus kelioms minutėms iki kepimo pabaigos, šalia apskrudinkite pitos duoneles.
Iškepusias vištienos blauzdeles pagardinkite smulkintomis petražolėmis, patiekite su pitos duonele ir šviežiomis salotomis.
Skanaus
Ingredientai
1,5-2 kg. vištienos blauzdeliųŠalto rūkymo šoninės juostelių
Glazūros „Kolas BBQ Merce“
Oak'A „Texas BBQ Rub“ prieskonių mišinio
Garnyrui:
Pitos duonelių
Mėgstamų salotų mišinio
8-10 vnt. vyšninių pomidoriukų
1 vnt. citrinos
Purškiamo itališko aliejaus salotoms
Šviežių petražolių