I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

11 ingr.

30 min.

150 °C

Vištienos iešmeliai su mango majonezu

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 150 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Vištieną supjaustykite vienodais gabalėliais, apibarstykite prieskoniais, druska ir apšlakstykite sezamų aliejumi. Viską permaišykite ir palikite valandai pasimarinuoti. Sutrinkite mango vaisių iki tyrės, įdėkite graikiško jogurto, tarkuotas česnako skilteles, majonezą, pagardinkite druskai bei įpilkite šiek tiek citrinos sulčių, bei aštraus padažo. Viską suplakime iki vientisos purios masės.
Vištieną suverkite ant medinių iešmelių ir kepkite kepsninėje apie 15 minučių. Prieš kepimo pabaigą kelis kartus aptepkite terijaki padažu.
Iškeptą vištieną patiekite su paruoštu mango majonezu.

Ingredientai

400 g vištienos blauzdelių mėsos
1 prinokusio mango
2 skiltelių česnako
1 citrinos
4 v. š. graikiško jogurto
2 v. š. majonezo
Šlakelio teriyaki padažo
Šlakelio sezamų aliejaus
Šlakelio aštraus padažo
Žiupsnelio prieskonių vištienai
Žiupsnelio druskos ir maltų juodųjų pipirų