Ispaniška „fideua“ su vištiena ir krevetėmis
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 160 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.Keptuvėje ištirpinkite sviestą, verkite smulkintą svogūną, apkepkite, sudėkite smulkintą papriką, česnaką. Apkepus permaišykite ir suberkite vištieną, apkepkite, supilkite pomidorus, makaronus, sudėkite krevetes, pagardinkite prieskoniais ir užpilkite sultiniu. Pabarstykite ant viršaus žirnelių, uždarykite kepsninės dangtį ir troškinkite 10-15 min.
Papuoškite žalumynais ir citrina.
Skanaus.
Ingredientai
200 g vištienos filė150 g krevečių
300 g smulkių makaronų
2 v.š sviesto
1 paprika
1 svogūnas
3 skilteles česnako
1 skardinė smulkintų konservuotų pomidorų
1 l vištienos sultinio
2 a. š. rūkytos paprikos miltelių
1 a. š. ciberžolės
Saujelė žirnelių
Citrina
Kapotų petražolių
Druska, pipirai