+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

4 ingr.

50 min.

180°C

Vištienos sparneliai su BBQ padažu

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 130 laipsnių. Sudėkite rūkymo kaladėles ant anglių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Pamarinuotus prieskoniais vištienos sparnelius dedame ant grotelių ir rūkome 20 min. Atidarydami sklendes keliame temperatūrą iki 180 C ir kepame dar 30 min, retkarčiais aptepdami BBQ padažu.
Skanaus.

Ingredientai

1 kg. vištienos sparnelių
Prieskonių mišinio Memphis Mud RUB
3 vnt. Cukrinio klevo rūkymo kaladėlių
Cherry & Cola BBQ padažo