I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

12 ingr.

20 min.

200°C

„Lipni“ vištiena su traškiomis bulvytėmis ir avokadų-mango salsa

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Sumaišykite aliejų, medų, soją, laimo bei apelsinų sultis, laimo žievelę ir česnaką.
Vištieną pamarinuokite marinate mažiausiai 30 min.
D4kite vi6tienos kepsnelius ant grotelių ir apkepkite vištieną po 5 min. iš abiejų pusių, jei naudojate didesnę file kepkite po 8 min.
Į gilesnį indą supilkite Cherry&Cola padažą sudėkite į jį vištieną ir statykite ant grotelių, kepkite apie 10 min. vartant, kol padažas sutirštės.

Bulvėms pagaminti naudojome:
1 kg mažų bulvyčių
1 v. š. miltų
Alyvuogių aliejų
Prieskonius bulvėms
Šakelę rozmarino
Kelias skilteles česnako

Bulves nuplaukite ir apvirkite 5 min. Perpjaukite pusiau sumaišykite su prieskoniais ir aliejumi. Suberkite miltus į maišelį, į jį supilkite bulves ir gerai pakratykite maišelį, kad bulvės apliptu.
Kepkite 15 min.

Salsai pagaminti :
2 mangus
2 avokadus
0,5 puodelio smulkiai supjaustyto raudonojo svogūno
0,5 puodelio smulkiai supjaustytų raudonųjų pipirų
Himalajų druską su juodaisiais pipirais
0,5 puodelio smulkintos kalendros
Supjaustykite kubeliais mangą, avokadą, susmulkinkite čili pipirą, raudoną svogūną, pagardinkite prieskoniais ir viską gerai permaišykite.
Skanaus !!

Ingredientai

10 vnt. vištienos vidinės filė juostelių arba trijų krūtinėlių puselių
0,5 puodelio šviežiai spaustų apelsinų sulčių
0,3 puodelio šviežiai spaustų laimo sulčių
1 v. š. alyvuogių aliejaus
1 v. š. medaus
2,5 v. š. sojos padažo
2 a. š. malto česnako
Laimo žievelė
Prieskonių mišinys „Original BBQ RUB“
„Cherry&Cola“ padažo
Druska, pipirai