I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

11 ingr.

40 min.

200°C

Grill vištiena su cukinija

Dideliame inde sumaišykite 0.25 stiklinės aliejaus, balzamiko actą ir garstyčias. Sudėkite vištienos gabaliukus ir gerai išmaišykite. Palikite marinuotis kambario temperatūroje apie 0.5-1val. arba dėkite į šaldytuvą porai valandų. Cukiniją supjaustykite riekučių ketvirtadaliais. Pomidoriukus perpjaukite per pusę, baziliką supjaustykite smulkiai. Daržoves apšlakstykite trupučiu aliejaus ir pagardinkite druska bei pipirais.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Nuo vištienos šlaunelių mėsos nuvalykite marinato perteklių. Iš visų pusių apibarstykite vištienos prieskoniais. Dėkite į kepsninę ir tiesioginėje kaitroje apkepkite vištieną iš abiejų pusių po 5-10min. kol matysite kad gražiai apskrudo.
Nuleiskite grilyje groteles, įstatykite ketaus keptuvę ir įkaitinkite truputį aliejaus. Sudėkite apskrudintus vištienos gabaliukus. Suberkite cukiniją ir pomidoriukus. Išmaišykite, paragaukite ar netrūksta druskos ir pipirų ir pašildę keletą minučių nuimkite nuo griliaus. Į kepsninę įdėkite deflektorių, atidarykite oro sklendes ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200C. Grąžinkite keptuvę, uždarykite kepsninę ir netiesioginėje kaitroje kepkite apie 15-20 minučių, kol vištiena pilnai iškeps. Iškepus apibarstykite tarkuotu permezanu ir bazilikais.
Skanaus

Ingredientai

1 kg. vištienos šlaunelių mėsos
0,25 stiklinės aliejaus
3 v. š. balzamiko acto
1 v. š. Poppamies Garstyčių padažo „Original mustard“
Poppamies Tandoori Chicken prieskoniai
Druskos
Pipirų
1 vnt. cukinijos
500 g. vyšninių pomidoriukų
Tarkuoto parmezano
Šviežių bazilikų