I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

16 ingr.

50 min.

135°C

Kiauliena kiniškai

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, sudėkite rūkymo kaladėles uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 135 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Ant grotelių dėkite prieskoniais pagardintą kiaulieną ir rūkykite 30 min.
Keptuvėje apkepkite smulkintas daržoves, sudėkite pjaustytą trikampėliais mėsą, pagardinkite prieskoniais, padažais ir šiek tiek patroškinkite.
Ptiekite su ryžiais.
Skanaus.

Ingredientai

Patiekalui pagaminti naudojome:
500 g „Iberico“ kiaulienos iš Toka food
2-3 vnt. Rūkymo kaladėlių
1 papriką
1 porą
2 svogūnus
2 pomidorus
50 g svogūnų laiškų
50 g česnako
30 g imbiero
100 ml aliejaus
2 v. š. natūraliai brandinto sojų padažo
2 v. š. austrių padažo
2 v. š. pomidorų padažo
200 g ryžių
Druska, pipirai