+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

4 ingr.

1.5 val.

120°C

Rūkyti ešeriai

Kristupo Krivicko receptas

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui. Uždekite anglis įdegėju ir palaukite kol temperatūra pakils iki 120 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Ant anglių padėkite "Mojobricks BAR-B-CUBE mApple" rūkymo kubelį. Išvalytus ešerius įtrinkite prieskoniais, sudėkite ant kepsninės grotelių ir rūkykite 1,5 valandos. Skanaus!  

 

 

Ingredientai

2 kg ešerių
1,5 šaukštelis druskos
0,5 šaukštelio juodųjų pipirų
6 skiltelės trinto česnako