Aštrios karališkosios krevetės su cinamonu
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.Uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles, ant jų statykite keptuvę.
Krevetes pagardiname prieskoniais, česnaku, užpilame aliejų. išspaudžiame vienos citrinos sultis, kitą citriną pasiliekame apšlakstymui kai krevetės bus paruoštos. Gražiai išdėliojame dideliame kepimo inde ar keptuvėje. Kepam 12- 15min netiesioginėje kaitroje 200°C temperatūroje. Vartyti nereikia.
Skanaus.
Daugiau receptų : Kristupo Krivicko BBQ Užrašai
Ingredientai
1kg karališkųjų krevečių su kiautu75ml balto sauso vyno
8 skilteles smulkinto česnako
4 šaukštai rupios druskos
4 a.š. šviežiai trinto cinamono (galima naudoti ir miltelius, bet nebus toks intensyvus skonis)
4 a.š. 'chipotle chilli flakes'
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 citrinos