+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

13 ingr.

10 min.

180°C

Bulvių blyneliai su lašiša

Paruoškite Kamado BONO kepsinę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Lašišą susmulkinkite kubeliais, sukapokite krapus ir svogūno laiškus. Į bulves įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, žalumynus, lašišą, pagardinkite prieskoniais ir formuokite blynelius.
Kepkite ant grotelių 180 C. po penkias minutes iš abiejų pusių.

Padažas:
Majonezą sumaišykite su jogurtu, įspauskite česnako, įtarkuokite agurkėlius, suberkite kaparėlius ir žalumynus, permaišykite.

Skanaus.

Ingredientai

100 g rūkytos lašišos
350 g virtų trintų bulvių
1 kiaušinį
2 v. š. miltų
Ryšulėlį svogūnų laiškų
Ryšulėlį krapų
Druskos, pipirų

Padažui :
2 v. š. majonezo
2 v. š. graikiško jogurto
2 a. š. kaparėlių
5 mažus marinuotus agurkėlius
Ryšulėlį krapų
2 skilteles česnako
Druskos, pipirų