Bulvių blyneliai su lašiša
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių.Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Lašišą susmulkinkite kubeliais, sukapokite krapus ir svogūno laiškus. Į bulves įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, žalumynus, lašišą, pagardinkite prieskoniais ir formuokite blynelius.
Kepkite ant grotelių 180 C. po penkias minutes iš abiejų pusių.
Padažas:
Majonezą sumaišykite su jogurtu, įspauskite česnako, įtarkuokite agurkėlius, suberkite kaparėlius ir žalumynus, permaišykite.
Skanaus.
Ingredientai
100 g rūkytos lašišos350 g virtų trintų bulvių
1 kiaušinį
2 v. š. miltų
Ryšulėlį svogūnų laiškų
Ryšulėlį krapų
Druskos, pipirų
Padažui :
2 v. š. majonezo
2 v. š. graikiško jogurto
2 a. š. kaparėlių
5 mažus marinuotus agurkėlius
Ryšulėlį krapų
2 skilteles česnako
Druskos, pipirų