+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

7 ingr.

4 min.

180°C

Grill krevetės

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Pirmiausia pasiruošiame marinatą: nedideliame inde sutriname česnaką su druska, įmaišome pipirus ir paprikos miltelius, įpilame alyvuogių aliejaus ir citrinos sulčių. Viską gerai išmaišome.
Pasiruoštu marinatu apšlakstome krevetes ir paliekame marinuotis bent 30 minučių.
Suveriame ant medinių iešmelių ir kepame po 2 min. iš abiejų pusių.
Skanaus:)

Ingredientai

1 kg. Krevetės
Citrina
Druska
Pipirai
1 a. š. Malta paprika
2 v. š. Alyvuogių aliejus
Medinių iešmelių