+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

7 ingr.

20 min.

220°C

Kepti upėtakiai

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 220 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Upėtakius nuvalykite, išdarinėkite, paskaninkite druska, pipirais ir prieskoniais.
į kiekvieno jų vidų įdėkite prieskoninių žolių, riekelę citrinos ir po vieną susmulkintą česnako skiltelę.
Dėkite ant grotelių ir kepkite 10 min. iš vienos pusės ir 10 min. iš kitos.
Skanaus.

Ingredientai

2 vnt. upėtakių
Citrina
Pundelis žalumynų
1 v. š. Prieskonių žuviai „VIKING THE CHEF“
2 skilt. česnako
Druska
Pipirai