Krevečių iešmeliai su ananasų salotomis
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių.Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Supjaustykite juostelėmis ananasą, salierą, morkas, agurką ir žiedais porą, bei mėlynąjį svogūną.
Garstyčias sumaišykite su jogurtu, druska, pipirais, cukrumi, įspauskite pusės citrinos sulčių ir permaišykite.
Krevetes pagardinkite druska ir pipirais, apšlakstykite citrinos sultimis ir suverkite ant medinių iešmelių. Kepkite įkaitintoje kepsninėje po 2 min. iš abiejų pusių nuolat aptepant padažu.
Patiekite su salotomis.
Skanaus.
VIDEO RECEPTAS: Čia.
Ingredientai
500 gr. karališkų krevečiųPusė ananaso
Poras
300 gr. morkų
Agurkas
Mėlynas svogūnas
Salieras
200 gr. natūralaus jogurto
100 gr. garstyčių
Citrina
Žiupsnelis cukraus
4 v. š. Padažo “Smoky Apple BBQ”
Druska, pipirai