+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

16 ingr.

35 min.

180°C

Karališka žuvienė

Paruoškite Kamado BONO kepsinę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Uždėkite nerūdyjančio plieno kepimo groteles , ant jų statykite puodą.
Supilkite aliejų, įkaitinkite ir apkepkite smulkintus svogūnus, salierus, morkas, papriką, permaišykite ir sudėkite pomidorų pastą, dar patroškinkite 5 min. Pagardinkite čiobreliais, raudonėliais ir sudėkite konservuotus pomidorus. Visą turinį išimkite iš puodo.
Žuvį supjaustykite gabalėliais. Užvirkite 2.5l. vandens, įdėkite puselę svogūno, lauro lapus, druska, pipirus ir žuvį ir virkite iki užvirimo, 10-15 min.
Kai puodas su vandeniu užvirs nugraibykite putas ir sudėkite troškintas daržoves ir dar virkite 15 min. Įspauskite citrinos sultis ir įpjaustykite citrinos riekelių, sudėkite alyvuoges, permaišykite ir patiekite. Puoškite mėgiamais žalumynais.

Skanaus.  

Ingredientai

700 gr. Žuvies (lašišos, upėtakio)
3-4 salieto stiebai
pusė paprikos
2 morkos
2.5 vnt svogūno
2 valg. š. pomidorų pastos
150 gr. konservuotų pomidorų
120 gr. alyvuogių
2 citrinos
3 vnt.lauro lapų
keli pipirai
dž. raudonėlio
čiobrelio
druskos
pipirų
žalumynų