I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

10 ingr.

20 min.

200°C

Thai stiliaus lašiša

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Įstatykite ketaus keptuvę ir gerai įkaitinkite.Lašišai nuskutam žvynus, šiek tiek įpjaunam odą, pašlakstom alyvuogių aliejum ir itrinam druska.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame žuvį oda į apačią, pakepame, kol apskrus odelė, verčiam kitą pusę ir dar kokias 2min. Traukiame lauk.
Į keptuvę dedame citrinžole, imbierą, česnaką, čili pastą, pilame kokosų pieną, laimo sultis ir žievelę.
Dedam atgal lašišą, troškinam iki 59 vidinės, vis pašlakstant. Matuoti temperatūrą paprasta kišeniniu termometru. Valgom su ryžiais, paskanintais kepintų sezamų aliejumi ir smulkintais nori dumbliais.
Skanaus .
P.S. Likusio padažo neišpilkit, kitą dieną išsivirkit pvz. udon makaronų, pasikepkit krevečių, viską permaišykit su padažu ir vėl naujas skanus patiekalas.

Ingredientai

Lašišos
Alyvuogių aliejaus
Druska, pipirai
15gr citrinžolės
20gr imbiero susmulkinto
5 skilteles česnako
1 v. š. čili pastos
1 skardinė kokosų pieno
1/2 laimo sulčių, bei sutarkuojam jo žievelę.