+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

10 ingr.

20 min.

220°C

Baklažanai „Nasu dengaku“

Paruoškite Kamado BONO kepsinę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 220 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Miso pastą, medų, soją, ryžių actą, aliejų sumaišyti dubenėlyje.
Baklažanus perpjaukite pusiau, padarykite kryžmines įpjovas.
Kepkite netiesioginėje kaitroje 200 C 20 min. Kepant nuolat tepti paruoštu padažu.
Papuoškite pomidorais, kalendra, sezamo sėklomis. Padėkite šalia kelias riekeles laimo.
Skanaus.

Ingredientai

2 vnt. baklažanai
75 gr. tamsios miso pastos
100 gr. medaus
60 ml. sojų padažo
15 ml. ryžių acto
50 ml. skrudintų sezamų aliejaus
Skrudintų sezamų
Kalendros
Laimo
Vyšninių pomidorų