+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

15 ingr.

40 min.

200°C

Pomidorų pyragas

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles, ant jų kepimo akmenį, ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Nuplikykite pomidorus verdančiu vandeniu ir supjaustykite kubeliais. Į dubenį su pomidorais įdėkite susmulkintus špinatus, bazilikus ir svogūnų laiškus. Pagardinkite druska ir pipirais ir dž. čiobreliais. Nuo pomidorų susidariusį skystį nusunkite, ir sudėkite ant pyrago pagrindo.
Sūrį sutarkuokite ir sumaišykite su stikline majonezo, paskleiskite gautą masę ant pomidorų įdaro.
Ant viršaus, kad pyragas gražiau atrodytų, galite uždėti kelias kekes pomidorų.
Kepkite 40 min.
Atvėsinkite ir papuoškite baziliko lapeliais.
Skanaus.

Ingredientai

3 stiklinės miltų
1 stiklinė aliejaus
1 arb. Š. druskos
1 arb. Š. cukraus
Užminkikyte tešlą ir išklokite ja pyrago kepimo formą, palikdami aukštą bortelį.

Įdarui:
1kg. pomidorų
Kelios šakelės baziliko
50 gr. svogūno laiškų
100 gr. špinatų
250 gr. violife sūrio
1 stiklinė majonezo
0.5 arb. Š. dž. čiobrelio
Druskos, pipirų
Kelios šakelės baziliko
Kelios kekės vyšninių pomidorų