I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

13 ingr.

20 min.

200°C

Karamelizuotų burokėlių salotos

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Įstatykite ketaus keptuvę.
Įkaitinkite aliejų. Sudėkite burokėlius ir apkepkite 3 - 4 minutes, pilkite balzamico acto, sojos suberkite cukrų, kaitinkite vis pamaišant, kol nugaruos skystis, ištirps cukrus ir burokėliai karamelizuosis.
Susmulkinkite svogūną, pomidorus, agurką, fetą. Sumaišykite daržoves su burokėliais, sudėkite fetos sūrį ant viršaus ir užpilkite paruoštu padažu.
Skanaus.

Ingredientai

3-4 vnt. Virti burokėliai
1v. š. Rudojo cukraus
Al. Aliejaus
Soja Saujelė rukolos
8-10 maži pomidorai
Agurkas
100 gr. Fetos sūrio
Mėlynas svogūnas
Saujelė pekano riešutų

Padažas:
Citrina
Alyvuogių aliejus
Balzaminis actas
Druska, pipirai