I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

9 ingr.

40 min.

175 °C

Hokkaido duona

Pirmiausia piene ištirpinkite mieles. Visus ingredientus sumaišykite ir minkykite 20 - 25 minutes. Jeigu naudositės kombainu, tuomet pakaks 4 minučių ant mažiausio greičio ir 10 – 12 ant vidutinio.
Paruoštą tešlą, pastatyti šiltai ir palikti kildintis 1.5 valandos.
Prieš masės minkymą, pasibarstykite ant darbastalio miltų. Išminkius masę, padalinkite ją į šešias lygias dalis. Suformuokite rutulius ir palikite uždengus plėvele 20 minučių.
Iškočiokite masės rutulius, ilgiu pagal turimą formą, ir susukite į volelius. Formą sutepkite sviestu ir sudėkite volelius (sujungimais į apačią), arba įtieskite kepimo popierių ir palikite kilti 1,5 – 2 val.
Masei pakilus, aptepkite kiaušinio ir pieno mišiniu.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite groteles, kepimo akmenį ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 175 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Kepkite 40 minučių.
Skanaus.

Ingredientai

540 gr. miltų 550 tip.
60 gr. miltų 405 tip.
250 gr. šviežio pieno
30 gr. kukurūzų krakmolo
150 gr. 30% grietinėlės
1 vnt. kiaušinių
80 gr. cukraus
10 gr. druskos
10 gr. sausų mielių