+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

13 ingr.

10 min.

180°C

Bolivinės balandos ir lešių kepsneliai

Paruoškite Kamado BONO kepsinę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus lygų paviršių ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Lęšius ir bolivinę balandą išvirkite ,nupilkite skystį.
Moliūgą, svogūną, Kale lapus, susmulkiname kombainu iki smulkių gabaliukų, sudėkite į lęšius su bolivinę balandą.
Suberkite prieskonius, pomidorų pastą, sėlenas, miltus ir išminkykite masę.
Kepkite ant ketaus paviršiaus, aptepto riebalais, apversdami iš abiejų pusių.
Skanaus.

Ingredientai

75g Spalvotos bolivinės balandos(sausos)
75g Raudonųjų lęšių(sausų)
3v.š Avinžirnių miltų
2v.š Maistinių sėlenų
1v.š Pomidorų pastos
1 svogūnas
75g Moliūgo
Druska
Pipirai
0.5 a.š. ciberžolės
0.5 a.š. česnako granulių
0.5 a.š. čili paprikos miltelių
Riebalų kepimui