I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

24 ingr.

5 val. 10 min.

110-120 °C

Ragu pasta

Padažo gamyba.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, palaukite kol temperatūra pakils iki 110-120 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Įstatykite į laikiklį Grandfeu puodą. Puodą gerai įkaitinkite ir įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus, apkepinkite smulkintą svogūną, česnaką, šoninę. Tuomet sudėkite ir apkepinkite mėsą, suberkite smulkintą pomidorą, įpilkite passatą, įdėkite lauro lapą, džiovintus čiobrelius, raudonėlį, rozmariną, smulkintas petražoles, supilkite vyną, sultinį, įdėkite druskos, pipirų. Viską troškinkite apie 5 val.

Makaronų gamyba.
Visus ingredientus sudėkite į kombainą ir maišykite kol sušoks į gumuliukus, tada lengvai perminkykite rankomis. Tešla turi būti kieta ir vientisa. Padalinkite ją į tris dalis, susukite į virtuvinę maistinę plėvelę, ir palikite dviems valandoms šaldytuve. Vėliau lengvai ją pakočiokite ir gaminkite makaronus. Juos išvirkite al dente, sumaišykite su nukaulintu ragu, pabarstykite parmezanu ir šviežiomis petražolėmis.
Skanaus

Ingredientai

1 vnt. jautienos kulninės mėsos
Keli gabalėliai avienos kumpio su kaulu
4 riekelės šoninės
1 vnt. svogūno
1 vnt. raudonojo svogūno
3 skiltelės česnako
1 vnt. pomidoro
3 vnt. alyvuogių
700 ml. pomidorų passatos
Vienas lauro lapas
Džiovintų čiobrelių
Rozmarinų
Raudonėlių
Šviežių petražolių
Druskos
Pipirų
1 stiklinė raudonojo vyno
1 stiklinė jautienos sultinio
Alyvuogių aliejaus
Parmezano sūrio

Makaronams:
5 vnt. kiaušinių trynių
400 g. „00“ miltų
Druskos
Truputis vandens
Truputis ciberžolės