+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

8 ingr.

40 min.

180°C

Citrininis rikotos sūrio pyragas

Paruoškite Kamado BONO kepsinę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles, ant jų uždėkite kepimo akmenį ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais.
Sūrį mikseriu išplakite su sviestu ir cukrumi , apie 5 min.
P.S. nupilkite nuo rikotos skystį.
Įmaišykite vanilę, muškite po vieną kiaušinį, po kiekvieno gerai išplakite.
Tešlą supilkite į formą išteptą sviestu.
Kepkite 180C 35-40min.
Tikrinkite mediniu iešmeliu.
Pyragą galima skaninti uogomis.

Ingredientai

22 cm. formai
3 kiaušiniai
250gr rikota sūrio
150 gr cukraus
Citrinos žievelė
Vanilès pasta
1a. š kepimo miltelių
100 gr minkšto sviesto
370 ml miltų