Aksominis obuolių pyragas
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles, ant jų kepimo akmenį ir palaukite kol temperatūra pakils iki 190 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.Obuolius nulupkite supjaustykite kubeliais apšlakstykite citrinos sultimis.
Kiaušinius išplakite su cukrumi, įmaišyti grietinę, aliejų, įsijokite miltus su kepimo milteliais.
Kepti 190C 1 val.
Skanaus.
Ingredientai
3 kiaušiniai150 gr. cukraus
citrina
80 gr. aliejaus
150 gr. grietinės
250 gr. miltų
arb. š. kepimo miltelių
2 dideli obuoliai
22 cm. kepimo forma.