+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

4 ingr.

30 min.

150°C

Keptas „camembert“ sūris

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 150 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai
Kumpį pabarstykite juodais pipirais. Suvyniokite sūrį į kumpio juosteles, kad neliktų tarpų, dėkite ant kedro lentelės ir kepkite 30min 150°C netiesioginėje kaitroje. Vidury kepimo apverskite.
Skanaus!

P.S. Kepimui rinkitės minkštą camembert'ą

Ingredientai

1 camembert sūris
6-8 riekelių parmos kumpio
Juodų pipirų
1 aromatinė kedro lentelė