+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

5 ingr.

30 min.

170°C

Duona su kamamberto sūriu

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 170 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Baltoje duonoje išpjaukite sūrio didžio apskritimą, dėkite sūrį į vidų ir išpjaukite apskritimą sūryje. Suberkite tris česnako skilteles, truputi šviežio rozmarino, įpilkite šlakelį balto vyno. Uždenkite sūrį sūrio apskritimu, duoną - duonos.
Kepkite netiesioginėje kaitroje apie 30 min. 170°C temperatūroje.
Skanaus!

Ingredientai

Baltos duonos kepalas
Kamamberto sūris
3 skilt. Česnako
Šakelė šviežio rozmarino
Šlakelis balto vyno