+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

5 ingr.

38 min.

250°C

Creme Brulee

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 100 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Grietinėlę su vanilės ankšties nedideliu šaukšteliu pakaitinam 100 laipsnių temperatūroje - nereikia užvirinti.
Tuo pačiu metu sumaišome šluotele trynius, cukrų ir romą. Susidariusias putas nugrėbiame. Gautas dvi mases sumaišome. Supilame į formeles ir nešame kepti. Apie 100 temperatūroje 30 minučių. Tada išimame ir atvėsiname bei sudedame kokioms porai valandų į šaldytuvą.
Prieš valgant apibarstome ruduoju cukrumi ir dedame į įkaitintą 250 laipsnių kepsninę kokioms 8 minutėms.
Skanaus.

Ingredientai

800 ml grietinėlės 36%
8 kiaušinių tryniai
8 v. šaukštai rudojo cukraus
100 ml. Romo
Vanilės ankštis