+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

5 ingr.

15 min.

170°C

Keptas brie sūris

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 170 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Sūrio viršūnėlę išpjaukite peiliu rombais, sudėkite ant kedro lentelės, pagardinkite čiobreliais, medumi ir pinijų riešutais. Kepkite 15 min.
Valgykite su grissini lazdelėmis.
Skanaus.

Ingredientai

2 brie sūriai
Kedro lentelė
2 v. š. pinijų
2 v. š medaus
Kelios šakelės čiobrelio