+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

8 ingr.

8 min.

300°C

Grill austrės

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles, palaukite kol temperatūra pakils iki 300 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Išimkite austres iš kiauto, nupilkite skystį.
Keptuvę statykite ant grotelių, sudėkite sviestą, čiobrelį, česnaką ir austres, pagardinkite druska, pipirais. Kepkite maišant 5 min.
Sudėkite austres atgal į kiautą ir apibarstykite kietuoju sūriu. Išdėliokite austres ant grotelių kepsninėje, kuomet sūris pradės lydytis sudėkite į kiekvieną austrę po šaukštelį padažo.
Kepkite apie 3min., kad padažas sušiltų ir sūris pilnai išsilydytų. Papuoškite čiobrelio lapeliais, ant grotelių paskrudinkite bagetę.
Skanaus.

Ingredientai

10 vnt. austrių
100 gr. sviesto
Kelios šakelės čiobrelio
Kelios skiltelės česnako
Druska
Pipirai
80 gr. kietojo sūrio
Padažo “Sriracha DIP Burger Sauce”