+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

7 ingr.

45 min.

180°C

Rabarbarų pyragas su cinamonu

Paruoškite Kamado BONO kepsinę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegtuku ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Supilkite visus ingredientus kartu ir išmaišykite. Pilkite pieno iki kol masė taps vientisa ir tiršta. Paruoštą tešlą supilkite į karščiui atsparų kepimo indą ir suberkite supjaustytus rabarbarus. Kepkite 45 minutes. Patarimas: pyrago viršų apibarstykite cukraus ir cinamono mišiniu (pagal skonį). Iškepusį pyragą siūlome patiekti su vaniliniais ledais. Skanaus!

 

 

Ingredientai

2 puodukai miltų
100 g sviesto
1,5 puoduko rudojo cukraus
1 arb. šaukštelis kepimo miltelių
1 kiaušinis
2 puodukai supjaustytų rabarbarų
500 ml pieno (gali būti daugiau/mažiau, iki reikiamos konsistensijos)