I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

12 ingr.

6 val.

125°C

„Pulled Pork“ Burgeriai

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 125C laipsnių. Ant anglių sudėkite rūkymo kaladėles. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Kiaulienos mentę gerai įtrinkite prieskoniais. Dėkite ant grotelių ir kepkite 4 val.
apipurkšdami obuolių sultimis kas 30min.
Vėliau suvyniokite į foliją ir toliau kepkite apie 2val. kol vidinė pasieks 94C. Matuokite termometru.
Išimkite iškeptą mėsą ir palikite 10min. pailsėti.
Susmulkinkite kopūstą, pagardinkite druska, pipirais ir citrinos sultimis.
Plėšykite kiaulieną įpildami skysčio kurio prisirinko folijoje, supilkite likusias obuolių sultis, bei pagardinkite gerai BBQ padažu.
Ant grotelių pašildykite bandeles, tuomet aptepkite padažu, dėkite salotos lapą, kiaulieną bei kopūstų salotas.
Skanaus.

Ingredientai

1 kg. Kiaulienos mentės
Stiklinė obuolių sulčių
Prieskonių VIKING THE CHEF „BBQ Rub“
4 vnt. Ažuolinių vyno statinių rūkymo kaladėlių
Padažas-marinatas „Hot Bourbon“
4 vnt. Bandelių
Mėlynojo kopūsto
Salotų
Mango majo padažo
Druska, pipirai
Citrina