I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

7 ingr.

55 min.

200°C

Vulkaninės bulvės

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Neluptas bulves gerai nuplaukite ir išvirkite. Kai bulvės šiek tiek atvės, nupjaukite galiukus, kad stovėtų ir šaukšteliu atsargiai išskobkite vidų, palikdami gana storas sienas ir dugną.
Bulves prikimškite čederio sūriu, sumaišytu su kreminiu sūriu. Apvyniokite bulves šonine ir dėkite į kepsninę, kepkite apie 35-45 min. Uždėkite ant bulvių viršaus dar po gerą žiupsnį tarkuoto sūrio ir kepkite apie 10 min., kol jis išsilydys.
Perpjaukite bulvę išilgai, dėkite grietinės, krapų ir daug svogūnų laiškų.
Daugiau receptų rasite: Kristupo Krivicko BBQ Užrašai

Ingredientai

8 vnt. vienodo dydžio bulvių
250 gr. tarkuoto čederio sūrio
100 gr. kreminio sūrio
200 gr. šoninės juostelių
Grietinės
Svogūnų laiškų
Krapų