Mini varškės apkepėlės
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles, ant jų kepimo akmenį ir palaukite kol temperatūra pakils iki 160 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.Įštirpiname sviestą, suberiame cukrų, manų kruopas, vanilę, druską, kiaušinius ir grietinę, varškę, viską gerai sutriname blenderio pagalba. Paruoštą masę perplakame mikseriu su šluotele apie 7-10 min.
Sviestu ištepame kepimo formeles, pilame paruoštą masę. Kepame ant netiesioginės ugnies 160C 40 min.
I kiekvieną indelį dėkite šaukštą jogurto, klevų sirupo, papuoškite avietėmis ir mėtomis.
Skanaus.
Ingredientai
500 gr. varškės3 vnt. kiaušiniai
60 gr. sviesto
60 gr. grietinės
3 v. š. cukraus su mėtomis
Žiupsnelis druskos
Vanilės pastos
3 v. š manų kruopų
Graikiško jogurto
Klevų ar agavos sirupo
Aviečių
Mėtų lapelių