I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

10 ingr.

8-10 min.

200°C

Dvigubas smashburgeris

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir ketaus lygų paviršių ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Suformuokite vienodus mėsos rutulius po ~150 g. ir dėkite ant įkaitusios kepimo plokštumos bei stipriai prispauskite ketaus grill presu.
Kepkite apie 2 min. kiekvieną pusę. Apvertę, ant apskrudusios pusės dėkite sūrį, kad išsilydytų.
Bandeles pašildykite ant grotelių, kad šios gerai laikytų sultingus ingredientus ir neprarastų formos.
Mėsainį formuokite štai taip: ant bandelės dėkite rukolą, marinuotus mėlynuosius svogūnus, srirachą padažą, mėsos paplotėlį, antrą paplotėlį, agurkus ir majonezą, kurį reikia tepti ant viršutinės bandelės, t.y. stogo vidinės pusės.
Skanaus!

Ingredientai

4 vnt. brioche bandelių
Poppamies Sriracha dip’o
1.2 kg Mėsos Broliai Angus jautienos faršo
8 riekelės čederio sūrio
marinuotų mėlynųjų svogūnų
marinuotų agurkų
majonezo
rukolos
šaukštelio druskos
pusės šaukštelio pipirų