I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

9 ingr.

3 min.

250°C

Traški fokačia

Alyvuogių aliejus pačioje pabaigoje.
Sumaišykite sausus produktus ir į kombainą viską sujunkite. Užminkykite vienalytę tešlą. Padalinkite į 6 rutulius, po plėvele ir šaldykite 2 valandas ŠALDYTUVE taip taip, kildinimas šilumoje ir šaldytuve yra skirtingas.
Susmulkinkite česnaką ir sumaišykite su sviestu.
Naudokite bet kokius aromatus ir prieskonius pagardinimui Tešlą iškočiokite labai plonai. Aptepkite prieskoniniu sviestu, pabarstykite prieskoniais. Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir kepimo akmenį.
Palaukite kol temperatūra pakils iki 250 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Dedate lakštą ir 3 min. kepate.
Skanaus.

Ingredientai

330 g miltų
180 ml šalto vandens
10 g mielių
7 g cukraus
10 g druskos
20 ml alyvuogių aliejaus
česnakai su sviestu
rozmarinas