I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

4 ingr.

11 min.

200°C

Karamelizuoti varškėtukai

Išplakite kiaušinius kartu su druska ir cukrumi. Sudėkite varškę, gerai išmaišykite. Sumaišykite kepimo miltelius su miltais ir suberkite į tešlą. Tešla turi būti lipni. Ant darbastalio berkite saujelę miltų. Išimkite tešlą iš dubens ir dėkite ant miltuotais padengto paviršiaus. Pabarstykite šiek tiek miltų ant tešlos viršaus ir iškočiokite tešlą į maždaug 1cm storio apskritimą. Nedidele stikline iš tešlos išspauskite varškėtukus.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles. Palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Ant grotelių statykite keptuvę, įkaitinkite aliejų ir keptuvėje ant nedidelės ugnies po 3-4 min iš abiejų pusių. Iškepusius varškėtukus patiekite su šviežiomis uogomis, neprinokusių graikinių riešutų uogiene bei apibarstykite cukraus pudra.
Skanaus

Ingredientai

1/2 kg. pusriebės varškės
2 vnt. kiaušinių
1-2 v. š. cukraus
5-6 v. š. miltų (plius darbastalio pabarstymui)
Žiupsnelis druskos
1 a. š. kepimo miltelių
Lydyto sviesto arba aliejaus kepimui
200 g. braškių
200 g. šilauogių
200 g. neprinokusių graikinių riešutų uogienės
2 a. š. cukraus pudraus