I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

10 ingr.

10 min.

200°C

Čeburekai

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždenkite dangtį ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Į kepsninę, tiesioginėje kaitroje, įstatykite kazaną, įpilkite ir gerai įkaitinkite nemažai aliejaus.
Varškę ištrinkite su kiaušiniais ir druska. Sudėkite grietinę ir miltus, užminkykite tešlą. Pastaba dėl miltų. Pradžioje dėkite mažiau, jei tešla nekibs, miltų dėkite daugiau. Jų kiekis priklauso nuo varškės riebumo, kiaušinių didumo, todėl nepadarykite tešlos per kietos.

Įdaro gamyba:
Į maišelį suberkite ledukus, susmulkinkite juos mėsai mušti skirtu plaktuku iki žirnio dydžio kubelių, įmaišykite į mėsą, pagardinkite druska, pipirais, įmaišykite smulkintą svogūną. Gerai išmaišykite.
Iškočiokite plonai tešlą, išpjaukite apskritimus, dėkite po didelį šaukštą mėsos, užlenkite ir užtvirtinkite kraštus šakute.
Čeburekus kepkite įkaitintame aliejuje 3-4 min. iš abiejų pusių.
Skanaus.

Ingredientai

Tešlai:
400 g. varškės
2 vnt. kiaušinių
2 v. š. grietinės
8- 10 v. š. miltų
Druskos
Alyvuogių aliejaus kepimui

Įdarui:
400 g. maltos vištienos šlaunelių mėsos
1 vnt. svogūnų
Druskos
Pipirų
3 v. š. ledukų ( idealu turėti šaldyto sultinio)