I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

11 ingr.

60 min.

180°C

Sūrio pyragas

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir kepimo akmenį, palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Sausainius susmulkinkite smulkintuvu, dėkite tirpintą sviestą ir gerai išmaišykite. Šia mase išklokite kepimo indo dugną. Kiaušinių trynius gerai išplakite su cukrumi, sudėkite sūrius ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Atskirai išplakite kiaušinių baltymus su žiupsneliu druskos ir lengvai įmaišykite į varškės masę.
Pyragą kepkite apie valandą. Likus 15 min. iki kepimo pabaigos išdėliokite riešutus ant viršaus. Atvėsusį pyragą apibarstykite cukraus pudra ir papuoškite šviežia mėtos šakele.
Skanaus

Ingredientai

2 pakeliai sausainių (pvz. Selga)
200 g. sviesto,
6 vnt. kiaušinių
1 stiklinė cukraus
200 g. varškės
200 g. tepamo sūrio (pvz. Philadelphia Original)
200 g. maskarponės sūrio
Graikiškų riešutų uogienės
Žiupsnelis druskos
Cukraus pudros
Šviežių mėtų