Makaronai Mac&Cheese
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles, ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.Bešamelio padažo gamyba:
Ant grotelių statykite keptuvę, pakepinkite miltus, išlydykite sviestą, nuolat maišydami po truputį pilkite pieną. Kaitinkite kol neliks gumulėlių. Pagardinkite druska ir pipirais.
Padažą sumaišykite su apvirtais makaronais ir brokoliu, kepinta ir susmulkinta šonine bei tarkuotu čederio sūriu. Porcijuokite ketaus keptuvėlėse ir apibarstykite mocarelos sūriu. Kepkite netiesioginėje kaitroje 200°C temperatūroje kol apskrus.
Skanaus
Ingredientai
250 g. trumpų, tuščiavidurių makaronų0,5 vnt. brokolio
200 g. šaltai rūkytos šoninės
350 g. čederio sūrio
300 g. mocarelos sūrio
Bešamelio padažui:
2 v. š sviesto
250 g. pieno
1 v. š. miltų
Druskos
Pipirų