+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

10 ingr.

25 min.

180°C

Angliškas obuolių pyragas

Paruoškite Kamado BONO kepsinę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Uždėkite nerūdyjančio plieno kepimo groteles , ant jų statykite keptuvę.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir medų ir suberkite kubeliais pjaustytus, nuluptus obuolius.
Pabarstykite cinamonu ir kepkite vis permaišant apie 5-7 min.
Į kepimo formą ar formeles sudėkite apkeptus obuolius.
Miltus, avižinius dribsnius, cukrų, smulkintus riešutus, medų ir tirpintą sviestą išmaišyti ir paskirstyti tolygiai ant obuolių.
Kepkite 25 min. 180 C. Patiekite su ledais.

Skanaus.  

Ingredientai

1 kg. obuolių
40 gr. sviesto
50 gr. medaus
0.5 arb. šaukštelio cinamono

Trupiniams :
100 gr. medaus
100 gr. rudojo cukraus
50 gr. graikiškų riešutų
100 gr. sviesto
150 gr. avižinių dribsnių
50 gr. Miltų