I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

11 ingr.

5 min.

300°C

MINIMO pica

Tešlos gamyba: Mieles ištirpinkite vandenyje ir palikite 10 min., kad suaktyvėtų. Tada po truputį pilkite miltus ir maišykite. Palikite tešlą pakilti, arba jeigu turite galimybę – brandinkite per naktį šaldytuve.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles, kepimo akmenį ir palaukite kol temperatūra pakils iki 300 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Tešlą padalinkite į dvi dalis. Vieną dalį iškočiokite tokio dydžio, kad pilnai dengtų riebalais išteptą ketaus keptuvę ir rankomis suformuokite storus kraštus. Ant tešlos dėkite pjaustytą mocarelos sūrį, tarkuotą Goudos sūrį, saliamį ir virtą kumpį. Aptepkite pomidorų padažu, išdėliokite šviežius baziliko lapelius, pabarstykite raudonėliu. Kepkite karštoje kepsninėje 4-5 minutes.
Skanaus

Ingredientai

Tešlai:
1 kg. itin smulkaus malimo miltų (kvietiniai 00 tipo miltai)
650 ml. vandens
2 g. sausų mielių
Žiupsnelis druskos

Picos įdarui:
Mocarelos sūrio
Tarkuoto Goudos sūrio
Saliami dešros
Virto kumpio
Pomidorų padažo
Šviežių bazilikų
Raudonėlio