Tortilijos trikampėliai su pelėsiniu sūriu
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles, kepimo akmenį ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 190 laipsnių.Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Tortilijas sukarpykite trikampėliais, apibarstykite tarkuotu mocarelos sūriu.
Dėkite po ploną riekelę kriaušės, kelis gabalėlius pelėsinio sūrio ir pabarstykite riešutais. Taip paruoštus sudėkite ant kepimo akmens ir kepkite 190C 5 min.
Skanaus!
Ingredientai
4 tortilijos2 kriaušės
200 gr. Pelėsinio sūrio (aš naudoju Garganzola)
100 gr. Mocarela sūrio
Saujelė skrudintų kedro riešutų.