Susukta prieskoninė duonelė
Visus tešlos ingredientus sumaišyti su šiltu vandeniu ir labai gerai išminkyti tešlą. Palikti valandai šiltai, kad pakiltų ir padvigubėtų.Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir kepimo akmenį.
Palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Pomidorus bei česnaką susmulkinti, sumaišyti su visais ingredientais. Iš tešlos iškočioti apskritimą, ant jo užtepti visą įdarą, supjaustyti maždaug 1,5-2cm storio juostelėmis.
Pradedant mažiausia juostele susukti visą tešlą su įdaru į apskritimą. Susuktą duonelę palikti pakilti ir kepti 180 laipsnių apie pusvalandį.
Skanaus.
Ingredientai
Stiklinė 200 ml.1 stiklinės kukurūzų miltų,
2 stiklinių kvietinių miltų,
1 stiklinės šilto vandens,
10g šviežių mielių,
1 a.š. druskos,
1 a.š. cukraus,
3 v.š. alyvuogių aliejaus.
Įdarui reikės:
3 skiltelių česnako,
4 saulėje džiovintų pomidorų,
1 v.š. rozmarino,
1 v.š. džiovinto baziliko,
3 v.š aliejaus ( tinka ir nuo dž.pomidorų ),
truputis druskos ir pipirų.