I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

14 ingr.

15 min.

200°C

Meksikietiškai kepti kiaušiniai su pupelėmis ir šonine

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Į kepsninę įstatykite ketaus keptuvę.
Ištirpinkite kokosų aliejų ir apkepkite smulkintus svogūnus, česnaką, čili, pomidorą ir šoninę. Suberkite pupeles, prieskonius ir patroškinkite. Kepimo formoje ar keptuvėje sudėkite lavašą, supilkite įdarą, padarykite duobutes ir įmuškite kiaušinius.
Keptuvę statykite ant grotelių ir kepkite dar 5-7 min.
Papuoškite sogūno laiškais.
Pagardinkite druska, pipirais.

Ingredientai

Patiekalui pagaminti naudojome:
2 mėlynuosius svogūnus
1 čili pipirą
5 skilteles česnako
2 g kmynų
1 didelį pomidorą
2 skardines raudonųjų pupelių barbekiu padaže
1 pakuotę lavašo lakštų
200 g šoninės
6 kiaušininius
100 ml kokosų aliejaus
2 v. š. natūraliai brandinto sojos padažo
50 g svogūnų laiškų
Himalajų druską su pipirais