I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

9 ingr.

30 min.

160°C

Įdaryti pievagrybiai

Pievagrybius nuplauname, išpjauname kotukus ir išskobiame. Pabarstome druska ir pipirais. Svogūną smulkiai supjaustome ir pakepiname su trupučiu aliejaus iki skaidrumo. maltą mėsą dedame į dubenį, beriame prieskonius, dedame bazilikų pastą, majonezą, pakepintą svogūną, smulkia tarkute (sūrio) sutarkuotą morką ir viską gerai suminkome. Šiuo faršu prikemšame pievagrybių kepures padarydami kauburėlį.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 160 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Kepame tiesiogiai virš žarijų 30 minučių.
Skanaus.

Ingredientai

500 g maltos kiaulienos
1 morka
1/2 didelio svogūno
1 - 2 valg.š. majonezo
1 arbat.š. bazilikų pastos
druska, pipirai
mėgiami prieskoniai
pievagrybių