+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

11 ingr.

40 min.

180°C

Panettone

Šiltame piene ištirpinkite mieles, 10-15 min., palikite šiltai.
Trynius ir kiaušinius išplakite kartu su cukrumi, kol masė taps šviesi ir padvigubės, supilkite vanilę ir druską.
Į miltus suberkite cukatus ir šokoladą, permaišykite. Sudėkite likusius visus produktus ir maišykite tešlą, aš tą dariau kombaino pagalba 8-10 min.
Tešla minkšta ir elastinga, nelimpa prie indo sienelių, tuomet uždenkite indą maistine plėvele ir pastatykite šiltai, kol masė padvigubės 1-2 val.
Iškočiokite stačiakampį lakštą kuo ploniau, susukite jį į rolą. Nuo viršaus palikite 2-3 cm. ir perpjaukite pusiau, tuomet turėdami dvi sujungtas juostas, perpjaukite kiekvieną iš jų pusiau. (Žiūrėkite nuotraukas).
Supinkite virvele. Susuktą pynę dėkite į formą ir kildinkite šiltai, kol pakils dvigubai.
Paruoškite Kamado BONO kepsinę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir kepimo akmenį ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Skanaus.

Ingredientai

22 cm. formai:
11 gr. sausų mielių
700 gr. kvietinių miltų
80 gr. Cukraus
Žiupsnelis druskos
220 ml. pieno
2 kiaušiniai
4 tryniai
80 gr. tirpinto sviesto
150 gr. apelsinų cukatų
70 gr. šokolado lašelių
5-6 lašai vanilės