Bandelės su grybais ir šoninė
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Įstatykite ketaus keptuvę.Į keptuvę pilkite aliejaus ir apkepkite kubeliais pjaustytą svogūną. Suberkite smulkintą šoninę ir dešrą, apkepkite, tuomet įtarkuokite česnako ir įmaišykite smulkintus grybus.
Pilkite sojų padažo, gardinkite druska ir pipirais. Pabaigoje įdėkite po šaukštą majonezo bei kečupo.
Sluoksniuotą tešlą supjaustykite kvadratėlais, dėkite įdarą, uždenkite, prispauskite kraštus. Aptepkite kiaušinio plakiniu.
Kepame netiesioginėje kaitroje, 200°C temperatūroje ant gerai įkaitusio kepimo akmens 20 minučių.
Ingredientai
Bemielė sluoksniuota tešla 1 pakSvogūnų 200g
Majonezas 100g
Česnakas 50g
Pomidorų kečupas 100g
Sojų padažas
Grybai 100g
Aliejus
Virta rūkyta šoninė 400g
Karštai rūkyta kiaulienos dešra 400g
Kiaušinis
Druska, pipirai